dossier-parrot-logo ACTUALITATEA [pamflet] —   După revoluția pepsiglasului în învățământul românesc, revoluție promovată curajos de originala Monica Anisie, ministrul Educației în guvernul liberal, care a ridicat pe noi culmi de civilizație și progres școala românească, prin modul ingenios prin care a protejat tinerele vlăstare ale societății cu pepsiglas de pârdalnicul carcalac, iată că acum Monica recidivează cu o nouă invenție revoluționară: găletușa electorală decupată.

Să-i dăm cuvântul revoluționarei inventatoare Monica Anisie pentru a ne explica cum a conceput aceast prototip revoluționar:

„Eram la partid și priveam stiva interminabilă de găletușe electorale galbene pregătite pentru campania alegerilor, care umpleau până la refuz pivnița partidului din Modrogan și brusc mi-a venit o idee, ca eu am n-am treabă, mie îmi vin idei. Și ce mi-am zis când mă uitam la miile de găletușe prăfuite, purtând sigla partidului, și care ar fi trebuit să ajungă la toate gospodinele care ar fi pus ștampila pe săgeată, dacă nu venea blestematul ăsta de carcalac: << N-ar fi mai bine să fac eu din ele căști pentru elevi și studenți, decât să zacă aici fără rost din cauza covidului ?  >> Așa că m-am pus pe treabă și am făcut un prototip, care a funcționat excepțional la membrii din conducerea partidului, pe care l-am testat, urmând cât de curând să intre în producția de serie.”

Genială ideea ministrului Anisie ! Iată că găletușele electorale, care stăteau părăsite în depozitul liberalilor, și-au găsit o întrebuințare utilă, care va permite școlilor să se deschidă fără riscuri. Elevii și studenții își vor vârî capul în găletușe, care vor fi decupate în dreptul ochilor și gurii, unde vor fi prevăzute cu binecunoscutul pepsiglas transparent la ochi și mască în dreptul gurii.

Astfel, geniala invenție a ministrului Monica Anisie le va permite elevilor și studenților să mearga din nou liniștiți la școală sau la facultate, fără teamă de nemernicul covid, lăsând pustiu online-ul ăla de rahat, că oricum nu știu profesorii să-l folosească.

În cazul în care găletușele electorale liberale nu vor ajunge pentru toți elevii patriei, se vor putea folosi în mod excepțional găletușele electorale ale PSD-ului, bineînțeles după ce vor fi vopsite în galben și se va aplica sigla PNL-ului.