smiley-laughing-and-pointing

 PAMFLET —   Vremurile postdecembriste n-au fost deloc ușoare pentru brigada artistică a Secu. Nu-i ușor să-ți faci treaba de securist în vremuri de așa-zisă democrație…

Imediat după fuga preaîmpușcatului Ceașcă, salvatorii din brigada artistică a Secu au răsarit în luminile rampei politice ca și ciupercile după ploaie și ne-au tras un Front al Salvării Naționale, care ne-a dus la sapă de lemn. Au venit apoi salvatorii convenționiști care au desăvârșit opera predecesorilor salvatori, aducându-ne la sapă de… cauciuc. Asta ca să nu ne doară capul când ne izbește, ricoșând din pământul lucrat a pagubă.

Dar vremurile de restriște s-au dus ca un fum și-au venit salvatorii portocalii, care ne-au obligat să traim bine prin curbe de sacrificiu prin care ne-au tăiat 25 % din pensii și salarii.

Poporul s-a trezit până la urmă din dulcele somn în care s-a adâncit și i-a votat masiv la alegerile din 2016 pe salvatorii ăi dintâi, desprinși din defunctul FSN,  care au promis creșteri de pensii și salarii ca-n Uniunea Europeană. Apoi, sătul de atâta bunăstare, cand salariul creștea pe hârtie până la cer, da’ în buzunar nimic, poporul le-a spus pa și pussy și i-a adus la putere pe salvatorii galbeni, care au promis că scapă țara de Ciuma Roșie care a furat pe rupte și vor umple țara de autostrăzi.

Ghinion, însa ! Taman când să se apuce de treabă și să salveze țara, a venit și pârdalnica asta de pandemie de covid. Așa că poporul a rămas și de data asta cu buza umflată… În cine să te mai încrezi ? Cine să te mai salveze încă o dată ?

Norocul poporului e că nu duce niciodată lipsă de salvatori. Oricât de grele ar fi vremurile, oricât de rahat ar fi treaba și oricâte calamități s-ar abate pe capul poporului, salvatorii răsar ca feții frumoși din lacrima poporului și se prezintă scrofuloși la datorie.

Este și cazul salvatorilor din USR, noua creație a brigăzii artistice a Secu, care, dupa ce a încercat zadarnic să salveze Bucureștiul la precedentele alegeri locale – fiind împiedicată de obtuzitatea bucureștenilor care nu voiau nici de-a dracu’ să se lase salvați -, vine acum să-l salveze din nou prin același candidat Nicușor Dan, omul care a stat cinci săptămâni în dulap de frica pârdalnicului carcalac. Totuși, Primăria Bucureștiului nu-i treabă de carcalac, așa că Nicușor Dan poate să salveze foarte ușor Bucureștiul.

Și cine sunt, mă rog, salvatorii lui Nicușor Dan care-l vor ajuta în măreața operă de salvare a Bucureștiului ?

Pai, cel dintâi mare salvator al neamului ar fi Dan Barna, președintele USR, amploiatul generalului făcut la apelul bocancilor pe holurile SRI-ului de către marinarul chior, Florian Coldea. Pe marele salvator Dan Barna l-au prins însă dușmanii generalului cu matrapazlâcuri cu fonduri europene pentru firme care angajau persoane cu dizabilități. Carevasazica fura de la handicapați ca să salveze țara…

Un alt mare salvator al țării, deputatul Stelian Ion, s-a dat drept handicapat pentru a obține o garsonieră cu vedere la mare…

Acum ne-am lămurit: Dan Barna va fura de la handicapatul Stelian Ion și va salva România !

Dom’le, așa ceva numa’ în filmele cu proști poți să vezi ! Nu mă îndoiesc că totul face parte dintr-o regie bine pusă la montaj de brigada artistică a Secu. Filmul o să-l vedem toți cu ocazia alegerilor.