football-transparent

 PAMFLET SPORTIV —   Rar mi-a fost dat să văd pe un teren de fotbal atâta furăciune pe față, atâta hoție nedisimultată ca-n meciul Barcelonei cu Bayern din seara de 14 august a.c. Nici pe vremea Cooperativei lu’ Mitică Dragomir nu s-a pomenit ca o echipă să fie dezavantajată așa grav de o clică de arbitri venită cu tema făcută sa distrugă prin orice mijloace o echipă.

Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara pe stadionul din Lisabona va rămâne de-a pururi în istoria fotbalului ca cea mai mare furăciune făcută vreodată cu arbitri, care au avut tema să distruga Barcelona, echipă care s-a străduit sa joace un fotbal frumos, combinativ, cu driblinguri fine și pase de geniu, da’ când arbitrul ți-o pune în poartă cu mâna lui, n-ai ce mai face… Poa’ să te cheme și Real Madrid sau Manchester, că tot degeaba !

Dar să analizăm în detaliu fazele golurilor, să vedem cum a fost posibilă această furăciune fara margini care a dus la umilirea fără precedent a Barcelonei.

Min. 4, Müller ,1-0

La marginea careului, Müller îl înjură groaznic pe fundașul stânga catalan, Jordi Alba, spunându-i în față „Mudănai Fotz”. Arbitrul se face că nu aude și lasă faza să continue, deși fundașul Barcelonei este grav faultat în amorul propriu c-o groaznică înjurătură populară germană de mamă.

beyer-goleo-8-2-a-Barcelona
Tehnică de mudănai foțare: jucătorii lui Bayern au mudănai foțat călare

Oare cum ar fi reacționat arbitrul dacă Müller l-ar fi înjurat pe el cu „Mudănai Fotz” ? S-ar mai fi făcut că n-aude ? Sunt sigur ca l-ar fi eliminat imediat pe neamț, dacă n-ar fi sărit poate chiar la bătaie să răzbune groaznicul afront adus mamei sale.

Min. 6, autogol Alaba, 1-1

Bayern și-a demonstrat la această fază întreaga ei „valoare”, aceea a unei echipe de ciumeți care nu știu să dea în minge, cu un fundaș  – Alaba – care n-ar avea loc nici măcar în ligile inferioare din fotbalul mioritic românesc.

Alaba a respins aiurea mingea spre propria poartă ca un țăran la țurcă, că ce-a jucat el în defensiva lui Bayern, ca și întreaga echipă germană de altfel, nu se poate numi decât țurcă, și aceasta n-a mai putut fi scoasă de sub transversală de bietul portar neamț, amețit de combinațiile fantatstice catalanilor.

Min. 22, Perisić, 2-1

Mudănai Fotz !

Arbitrul e mut și surd, nu aude și nu vede. Cum e posibil să te numești arbitru de fotbal și să nu iei măsuri când fundașii Barcelonei sunt măcelăriți cu mudănai foțuri în așa hal ? Cum nu-ți crapă obrazul de rușine să porți ecusonul FIFA și să arbitrezi așa execrabil ?

barcelona-luluh-lantak-di-tangan-bayern-munchen-skor-2-8
Mudănai foțarea fundașilor Barcelonei: Müller îl mudănai foțeaza pe Lenglet și înscrie

Cum să joace fotbal o echipă, fie ea și de talia Barcelonei, când e faultată nemilos cu „Mudănai Fotz” ?

Min. 28, Gnabry, 3-1

Gnabry îl mudănai foțeaza grav pe fundașul central catalan Lenglet și înscrie singur cu portarul. Săracul Lenglet ! După meci, Lenglet a declarat c-a fost năucit de înjurătura de mamă a neamțului, 2 – 3 minute neputând să-și revină.

Ca de obicei, arbitrul era pe fază și dormea. Trăgea la anghioase, pușlamaua ! Nu auzea ce a auzit tot stadionul și-un mapamond întreg, că avea urechile burdușite de euroi nemțești care-l făceau să nu înțeleagă dialectul bavarez…

Min. 31, Muller, 4-1

Bietul Lenglet ! Năucit încă de la mudanai foțul precedent, n-a mai putut reacționa la încă un „Mudănai Fotz” și-a căzut la pământ ca un erou, răpus mișelește de hoția unui arbitru surd, deși tot stadionul striga „5 cenți, 10 cenți / La arbitu aparat auditiv !”.

Min. 57, Suarez, 2-4

Jocul frumos al Barcelonei, în stil de mare campioană, se concretizează cu reușita de excepție a lui Suarez, care l-a executat cu un șut superb din interiorul careului pe nefericitul Neuer.

Mare lucru, dom’le ! Să faci spectacol când ești năucit de înjurăturile nemțești, asta doar o mare echipă poate să facă ! Bravo Barcelona !

Bayern-Munich-demolishes-Barcelona-8-2...-See-Highlights-Video-1024x624
Imaginea deznădejdii lui Messi: ce mai poți să faci când arbitrul e surd și nu aude cum esti mudănai foțat ?

Min. 63, Kimmich, 5-2

Min. 82, Lewandovski, 6-2

Min. 85, 89, Coutinho, 7-2, 8-2

Mudănai Fotz !

Ce mai poți spune la un asemenea scor, realizat cu japca prin aportul nedisimulat al unui arbitru bandit, hoț, tâlhar la drumul mare și corupt până-n măduva oaselor ?

Cum s-o furi pe Barcelona în asemenea hal, că doar nu-i Șoimii Sânleani sau Voința Livada ? Nerușinarea arbitrilor FIFA care arbitrează în Champions League a atins cote apocaliptice. Hoția și nemernicia acestui arbitru, căruia nici nu doresc să-i menționez numele, a bătut toate recordurile.

Ce face UEFA ? De ce nu ia măsuri împotriva banditului care a condus această partidă și a măcelarit prin surzenia sa o mare echipa ca Barcelona, căci n-a vrut să audă mudănai foțul, scoțându-l pe viață din arbitraj. Să-i dea pensie de handicapat sau de persoană cu dizabilități auditive, cum se spune mai nou, și să-i ia fluierul din gură, ca fluiera a paguba fotbalului . Sau, mai bine, la pușcărie cu el ! Codruța Koveși ce face la Parchetul  European ? Să se autosezizeze și să-l condamne pe viață la temniță grea  – numa’ cu apa, paie și bătaie – ,  să vadă și el cum e să-ți bați joc cu surzenia ta de o echipă ca Barcelona !