smiley-laughing-and-pointing

ACTUALITATEA MONDENĂ —   Mare nuntă mare în Constanța, duminică seara. O verișoară a Simonei Halep s-a grăbit să spuna „Da” în fața nașului makidon, deoarece n-a mai putut să aștepte până ajunge Simona Halep iar numarul unu mondial și i-l aduce pe Făt Frumos cu racheta albă, cum îi promisese solemn imediat dupa ce a câștigat Roland Garrosul, fiindu-i teamă că rămâne fată bătrână.

Nunta s-a desfășurat pașnic, n-au fost incidente deosebite care să merite a fi semnalate de presa de scandal. Doar vreo șase scandalagii din clanul makidon hagian s-au luat la bătaie cu cei din clanul becalian, da’ asta-i deja tradiție makidonă și nimeni nu-i mai ia serios în seamă. După ce au fost înlocuite farfuriile și paharele sparte, după ce s-au adus alte mese și scaune în locul celor distruse în încăierare, nunta a continuat spre veselia nuntașilor și fericirea mirilor.

Prima oprire a nunții s-a produs în jurul orelor 22°°, când o patrulă mixtă polițisto-jandarmeristă, care își făcea rondul în zona, fiind sesizată de mai mulți cetățeni alarmați că a început războiul clanurilor și în Constanța, și-a făcut apariția la restaurantul Colonadelor, locul de desfășurare a nunții verișoarei Simonei Halep, și-a început să împartă cu nemiluita amenzi nuntașilor, pe motiv că aceștia nu purtau măști. Mirii au fost cei mai aspru sancționați, căci pe lângă măști au fost obligați să poarte și ochelari de cal – conform noii tradiții de pandemie -, ca să nu mai zica unul „cea” și altul „hăis” și să calce în străchini, bașca au primit cea mai mare amendă, pentru exemplul negativ oferit nuntașilor.

Incidentul s-a înceheiat amiabil până la urmă, nașul Becali oferindu-se să achite el toate amenzile, dacă ia FCSB campionatul. Cum covidul a lovit puternic celelalte contracandidate la titlu, șansele ca Becali să plătească până la urmă aceste amenzi sunt mari, așa că oamenii legii au plecat satisfăcuți.

Nunta a continuat cu și mai mare veselie, căci pe scena improvizată pe terasa restaurantului a urcat Florin Salam, care i-a făcut o dedicație speciala nașului Becali: „Supărat sunt, doamne, suparat că pe Man și Coman înca nu i-am transferat…”.

În jurul orelor 23°° nunta a fost din nou oprită, de data asta definitiv, de către o altă patrulă mixtă, care însă nu dădea amenzi, ci pulane pe spinare și gaze lacrimogene în ochi. Apoi s-au apucat să numere nuntașii, adunându-i de pe jos și stivuindu-i pe terasă. Toți cei care depășeau numarul regulamentar de 50 de persoane au trebuit să plece acasă, dacă s-au mai putut ține pe picioare. Care n-a putut a fost cărat cu duba și internat în centrele de carantinare ca suspect de covid în urma nerespectării normelor sanitare de protecție la covid.

Cum la restaurantul cu pricina neamurile mirelui atingeau doar ele numărul regulamentar de 50, mireasa a trebuit să plece cu neamurile ei la un alt restaurant, închiriat în regim de urgență de către nașul Becali de la finul Gică Hagi și nunta a continuat astfel în două locații diferite.

După strângerea darului cineva a furat mireasa cu bani cu tot. În urmărirea fugarilor au plecat pe dată bodyguarzii nașului Becali. Până la închiderea ediției mireasa fugară n-a fost încă prinsă. Vom reveni cu amanunte.