virus_transparent-pray   Cred într-unul covid, făcătorul pandemiei și-al carantinei, atotputernicul virus care a golit spitalele de orice alte boli și-i ține pe bipezii ăia idioți ferecați în casele lor asemeni faraonilor în piramide, terminatorul burselor și-al economiilor, aducatorul de șomaj și foamete, mântuitorul telecomunicațiilor prin microunde, căci acoperă simptomele provocate de acestea și ăia cu 5G au pe cine da vina, salvatorul națiunii care ne-a adus înapoi diaspora, ca să avem ce trimite la sparanghel în Germania și mai încasa astfel câte un bănuț din vânzarea ei…

Cred într-unul covid, instituitorul înțelept de stări de urgență și alertă, legiutorul drept care ne va vâri cu de-a sila în carantină la primul strănut și ne va confisca bunurile lumești, ca să-l urmăm săraci și cinstiți în marea sa lucrare.

Cred într-unul covid, zeul virușilor și maica precistă a bacteriilor, dar mă rog să nu ne pedepsească cu pandemia exterminatoare, căci atunci vom pune pe altarul său anticorpi specifici și-l vom demitiza, considerându-l o banală viroză respiratorie.

Hamin ! Sfinte, zeul nostru covid, sfinte fără de pandemie exterminatoare și nu ne du pe noi în ispita altor boleșnițe, și ne fă să ne îmbolnăvim numa’ de tine, că a ta e pandemia, boala și șpaga de la măști și de la tratamente și vaccinul ce va să vină în vecii vecilor !

P.S. Am văzut că s-a vindecat miraculos Marcel Pavel, în numai două săptămâni a scăpat și de boală, că era grav – pe aparatele de ventilație -, și de orice urmă de covid. Câtă credință în covid, dom’le ! Acu’ am auzit că s-a îmbolnăvit și Esca. O văd și pe ea tare credincioasă în covid, așa că musai că se va întrema repede și ne va înfiora iărași cu știrile care ne aduc teama sfântă de covid.

Covidul să vă binecuvinteze cu mântuirea lui, dragi covidieni !