RAS PAMFLET —   Baba Vanga-Banga Cetepișta n-a fost de la început o babă-vangă-bangă, ci se numea simplu CTP și publica editoriale în Republica. Acuma, este adevărat că incisivul gazetar CTP mai avusese antecedente în branșa asta a prezicerilor, da’ le zicea literatura speculativă și nu avea pretenția că ele chiar prezic cu adevărat viitorul.

Talentul deosebit al prezicerilor și l-a descoperit întâmplător, la o emisiune culturală de la o televiziune de știri, unde venise îmbrăcat cu o bundă neagră groasă de iarnă, deși era plină vară. Cică avea să înghețe bocnă, previzionase CTP, după ce o face el prezicerile și venise îmbrăcat așa ca să nu îngețe de frig. Când a ieșit afară, după emisiune, a alunecat pe ghețus și s-a lovit crâncen la genunchi, care încă-l mai doare de fiecare dată cand încearcă să joace tenis, așa că se mulțumește numai să comenteze de pe margine meciurile Simonei Halep, fără să mai intre pe teren și să-i arate cum se joacă cu adevărat tenis… Asta l-a facut sa se intuleze de atunci înainte Baba Vanga-Banga (de la căderea pe ghețuș) de fiecare dată când îmbrăca bunda neagră la vreo emisiune sau scria câte un editorial vizionar.

Azi, într-un nou editorial de senzație, Baba Vanga-Banga Cetepișta a făcut cele mai teribile prorociri de până acum, așa că ne explicăm de unde a venit valul de frig, însoțit de ploi torențiale și intensificări grozave de vânt care au lovit Bucureștiul cu atâta furie.

Conform viziunilor sale, revelate nouă, muritorilor de rând, în editorialul cu pricina, Baba Vanga-Banga Cetepișta l-ar fi văzut pe decedatul ierarh Pimen al Sucevei în rai, așteptând liniștit la coadă să intre pe porțile păzite de sfântul Petru și notându-și conștiincios câte ceva în carnețelul său din ceea ce auzea de la cei din rând. Când a ajuns la sfântul Petru, acesta i-ar fi spus că musai trebuie să meargă în iad, că acolo e locul celor ce-au turnat la Securitate și SRI. Baba Vanga-Banga spune că, de fapt, ierarhul Pimen ar fi fost trimis în iad cu misiunea să-i spioneze pe draci, valorificându-și astfel talentele sale pământeși întru propășirea raiului.

O altă revelație a Babei Vanga-Banga Cetepișta a fost aceea conform căreia jurnaliștii de la Sputnik se vor buluci în vamă, dându-se muncitori întorși de la sparanghel din Germania, ca să strice imaginea guvernului Orban și să-l încontreze cu Diaspora. Adevărul acestei revelații a fost relevat destul de clar la mitingul din Piața Victoriei, când o jurnalistă de la Sputnik a fost prinsă în timp ce mituia cu câte 500 de euro de caciulă  pe oricine aduce la miting și cățelul, așa cum făcuse Soros pe vremea manifestațiilor rezist.

Una dintre cele mai teribile viziuni ale Babei Vanga-Banga Cetepișta a fost cea cu stăpânitorii români, conduși de împăratul Rareș Bogdan, nume predestinat de domn și voivod, care vor stăpâni de-a pururi peste boierii nemți, pe care îi vor face untermenschen. Iar împăratul Rareș se va ridica în slavă și mărire peste tronul său de sparanghel și va domni peste un popor fericit de stăpânitori în vecii vecilor… Extraordinar, dom’le ! Să nu-ți crească inima de român în piept după o așa frumoasă previziune a dragei Baba Vanga-Banga Cetepișta ?

Alte previziuni, la fel de teribile, pe site-ul Babei Vanga-Banga Cetepișta, Republica.