Windrose-transparentAvertisment: Acest articol este unul de opinie și nu are caracter informativ.

În pană de idei după trecerea PSD-ului în opoziție, cârcotașul vitreg Silviu Iliuță publică un text pe pagina sa de Facebook, pe care l-a șterpelit de pe net și l-a intitulat așa, într-o doară, „Un test rapid, de pe net”.

În „testul” cu pricina, veselul cârcotaș de mâna a doua face tot felul de afirmații, despre a căror valoare absolută de adevăr vrea să nu ne îndoim, că altfel ne lasă corigenți la biologie…

Io, unul, înclin să ma încumet a mă îndoi de axiomele fundamentale ale profesorului Victor Babeș Iliuță de la Top Rușinică și să-i răspund punct cu punct, contrapunându-i tezele mele, căci viața m-a învățat să mă îndoiesc de orice, așa cum Galilei și Copernic s-au îndoit de adevărurile fundamentale ale Bisericii. Și, datorită îndoielii lor, azi aproape toată lumea adimte că nu Soarele se învârte în jurul Pământului, ci taman pe dos; asta chiar cu riscul ca profesorul Silviu Iliuța să-i lase corigenti și să-i bage in topul său, iar apoi să râdă cu nerușinare de ei…

1. „Covid 19 nu este o conspirație… nu își omoară nimeni economia ca să prostească niște corigenți la biologie”.

După marea criză financiară din 2007 – 2012, marii capitaliști și-au învățat lecția: e mai bine ca altcineva să fie vinovat de crizele inerete ale capitalismului, care apar întotdeauna după perioade de bum economic sau din gestionarea frauduloasă a marilor capitaluri, decât tocmai sistemul capitalist. Altfel, în condițiile globalismului de acum, s-ar alege praful de capitalism, care s-ar prăbuși pretutindeni asemeni unui castel din cărți de joc… Așa că e mai bine să se inventeze un dușman extern, fie și dacă trebuie să-l produci în laborator sub forma unui virus care să provoace cam aceleași simptome pe care le provoacă expunerea la microundele 5G… Impuști doi iepuri dintr-o dată.

În plus, unde mai pui că și restrângerea drepturilor democratice vine și ea în sprijinul sistemului capitalist, caci de populația nu-l mai vrea, capitalismul o vrea…

2. „5g nu provoacă nimic… 5g este un  <<wifi>> cu bătaie mai lungă. Aruncă naibii telefonul dacă nu mă crezi”.

Mulțam pentru explicație, dom’ inginer IT Iliuță. Da’ telefonu n-are decât vreo 5 wati, iar releele 5G au de la cateva sute de wați, la sute de kilowați. Sunt asemeni cuptoarelor cu microunde, doar că au ușa deschisă… Deștepții plătiți de firmele de telecomuniacții ne spun că n-avem cum să pațim nimic, că timpul de emisie al pachetului de impulsuri e extrem de mic și nu ne poate vătăma… Ei, da’ când sunt mai multe și emit în același timp și-n același loc ?

Te invit, savant IT-ist Iliuță, să-ți încăzești mâncarea la cuptorul cu microunde cu ușa deschisă. Iar daca nu pornește, nu trebuie decât să scurtcircuitezi contactorul, astfel încat să-l păcălești pe cuptor că e ușa închisă. Iar dacă după aia te-o lua dracu’, dă vina pe covid !

3. „Vaccinurile sunt bune… am ajuns 8 miliarde datorită lor”.

Este adevărat că vaccinurile au jucat un rol hotărâtor în dispariția sau limitarea răspândirii multor boli incurabile. Însă ca în orice coș cu mere, mai găsești și câte unul putred.

Este vorba despre marea escrocherie a vaccinului antigripal, farsa prin care te imunizei împotriva unui virus cu grad mutagen ridicat. Pe când apare vaccinul în farmacii, e deja altă gripă…

4. „SRI nu te ascultă… ce naiba să îți asculte, sărăcia ?”

Da, n-are SRI-ul atâția tablagii câti i-ar trebui să asculte toată populația României. Însă are… computere. Și nu de astea care se găsesc în comerț, de care ai mătăluță, musiu Iliuță, și te dai mare barosan la gagicuțe când stai pe terasă și scrii povești, ci de acelea care stocheaza în „volum” și sunt citite după adâncime cu fascicol laser. Puterea lor de stocare tinde spre infinit… Așa că pot asculta automat și non-stop nu numai populația României, ci întregul glob.

Acuma, poate ai să zici că la ce i-ar folosi… Nu se știe niciodată la ce sunt bune informațiile. Dacă pot fi stocate, de ce să nu fie ? Iar cand va fi nevoie, atunci… pac ! la „Războiul”.

5. „Reptilienii nu există… nu te mai droga și nu o să-i mai vezi”.

Cum să nu existe, dom’ reptilian Iliuță ? Da’ ce, nu-i vad io toată ziulica la televizor ? Nu ne spun ei cum o să facă și-o să dreagă ca să mearga bine economia și-o să crească nivelul de trai, iar apoi ne cer votul ?

Crezi că, de nu m-oi mai „droga” cu alcool, tutun și cafea or să dispară ? Vezi de treabă ! Am încercat și n-au dispărut. Reptilienii ăștia mincinoși care ne cer votul nu dispar niciodată. Așa cum nu dispar proștii, oricât de multă școală s-ar face, și numa’ ce te pomenești cu ei că postează la… Top Rușinică !